Short Stay Apartment voor tijdelijke woonruimte

Bij MonQui weten we wat het is om voor langere tijd onderweg te zijn. Niets is dan zo belangrijk om een comfortabele plek te hebben waar je tot rust kan komen en alle indrukken een plek kan geven, zodat je ten volste kan genieten en/of presteren.

 

Ons ruime 2 kamer appartement is gelegen in het centrum van Den Bosch op een steenworp afstand van het station en geeft je het gevoel in een boutique hotel te verblijven.


Een prachtig appartement met groot balkon, ruime huiskamer en 1 grote slaapkamer, prachtige badkamer met regendouche en apart vrijstaand bad. Gratis WiFi, smart TV, kitchenette en was/droger faciliteiten. Tevens is er mogelijkheid tot het huren van een werkplek op de lager gelegen verdiepingen of het ontvangen van groepen in onze vergaderruimte.


Ideaal voor als je een langere periode op zoek bent naar tijdelijke woonruimte. Verblijf je tijdelijk in Den Bosch voor bijvoorbeeld werk, ben je voor aan het (ver)bouwen of zit je tussen 2 huizen in? Het appartement is van alle gemakken voorzien. 

– vanaf 7 nachten tot 6 maanden

– volledig gemeubileerd 

– ruime lichte huiskamer

– zonnig balkon

– kitchenette van alle gemakken voorzien

– design badkamer met regendouche en vrijstaand bad

– kingsize bed (180×210)

–  wasmachine en droger

– 1x per week schoonmaak
vanaf € 100,00  per nacht 

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en de mogelijkheden op maat